dissabte, 29 de novembre del 2008

Concert de Santa Cecília amb el Trio Adagios

La tarda del divendres va servir per culminar la Setmana de la Música que hem fet a l'escola, per commemorar a Santa Cecília. I res millor que acabar amb un concert del Trio Adagios, del qual en forma part la mestra de música, la Judit i dos companys més.

A les 15.30 h tots vam baixar al menjador i vam gaudir d'un repertori de versions amb violí i teclat de bandes sonores de películes molt conegudes pels nens. Vam poder escoltar les versiones de "Shrek", "Doraemon", "Pirates del Carib", "El senyor dels anells", "Harry Potter", "La pantera rosa", "Indiana Jones" i algunes més.

Els nens i nenes de Cicle Mitjà ens ho vam passar molt bé. Ho podeu comprovar a les fotos. Fins i tot quan vam acabar, els vam demanar si ens podien repetir alguna de les cançons. I ens van tornar a interpretar la cançó del "Doraemon: el gat còsmic".

Com a comiat, l'escola els va regalar una bonica planta als tres músics i un llibre i tot seguit vam sortir una estona al pati, just abans de recollir, marxar de cap de setmana i dir: "Fins l'any que ve, Santa Cecília!".

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.


Properes coses a recordar:

* La setmana que ve, els alumnes de Cicle Mitjà començarem a treballar en els dibuixos de nadal per penjar a la cartellera nadalenca del vestíbul, que haurem de muntar.

* En tornar del pont de la Immaculada, celebrarem el "Dia dels Drets Humans". Si algun nen/a menja a casa iogurts de vidre (Danone) d'aquells que porten uns gravats de nadal i en pot portar algun, ens anirà molt bé per posar les espelmes durant la celebració.

Teresa, Rubèn i els alumnes de les Classes Ginesta i Romaní