dijous, 11 de desembre del 2008

Dia dels Drets Humans


Coincidint amb els primers aires de Nadal a l’escola (L’arbre a 3r, la cartellera nadalenca, el pessebre dels Bambis...) hem celebrat el Dia dels Drets Humans. S’han complert 60 anys des que es va escriure aquesta Llei tant important que serveix per a protegir a les persones i evitar crueltats a qualsevol lloc del món.

La Classe Romaní va parlar de l’article que parla de la importància de poder tenir i crear una família lliurement. La Classe Ginesta ha parlat del dret de les persones a rebre una educació i poder anar a l’escola per aprendre.

Al matí vam aprofitar els textos sobre els Drets Humans que vam fer per a la revista Portaveu i els vam escriure dins del famós colom de la pau de Pablo Picasso. Alguns nens i nenes van posar-hi les seves opinions i desitjos.

A la tarda, a les 15.30 vam començar a baixar al menjador on un nen i una nena de cada classe van llegir el que havien escrit dins el colom de la pau. Els encarregats de llegir de la Classe Romaní van ser l'Andrea Armstrong i l'Adrià Llauradó i els de la Classe Ginesta van ser la Mireia Setó i l'Artur Martí.

En acabar les lectures, cada classe va deixar el colom i el potet de iogurt amb l’espelma encesa damunt de la taula del centre del menjador que, amb les llumetes de les espelmes i els murals amb els coloms, quedava molt bonica.

Al final de la celebració el Fernando va tocar amb la guitarra la cançó “Tots els nens cantem cançons”. Tots els nens, nenes i mestres la vam cantar.

Us deixem amb unes quantes fotos de la celebració i esperem els vostres comentaris!

Salutacions de l’Equip de Cicle Mitjà



BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ens han agradat molt els articles que hem llegit dels drets humans. Nosaltres creiem que tothom pot anar a l'escola, pot tenir fills...

Marta Armengol i Maria Amigó