divendres, 24 d’abril del 2009

Sant Jordi

Va arribar el gran dia. I va ser tot un èxit. Els nens i les nenes de la Classe Romaní de 3r, amb l'ajuda de la Judit i el Rubèn van representar per a tota l'escola les dues obres sobre la llegenda de Sant Jordi que han estat preparant des de fa un parell de mesos.

A la tarda, ens vam reunir tots al menjador de l'escola i, després de preparar les projeccions, l'escenari, els elements del decorat, el vestuari i el maquillatge, va començar l'espectacle.

La primera obra, la del grup A, es va titular "Un peculiar cavaller de Sant Jordi", on el nostre cavaller més famós va salvar la princesa després d'arribar a la muralla amb el seu Ferrari 2000 amb Turbo-propulsor. Va ser molt divertida.

La segona obra, la del grup B, tenia per títol: "Una romàntica i punxeguda història de Sant Jordi", on arribava un cavaller al llom d'un porc i, en comptes de sortir una rosa de la sang del drac, li va sortir... un cactus! jajaja!!! Tothom va riure de valent.

Quan es va acabar la segona obra, tots junts vam cantar la cançó "Sant Jordi Gloriós", de Josep Maria de Segarra, que va servir de cloenda de l'espectacle.

Finalment, el Fernando i els nens de 6è van fer entrega dels premis de la "Columna Esportiva". Al Cicle Mitjà es van endur un llibre la Teresa Mañé de 3r i el Joan Lapeyra i el Marc Miró de 4t.

Desitgem que hagueu gaudit d'aquests bonics dies a l'escola. I aprofitem per donar les gràcies a tots, pares, mestres i tots els que ens heu ajudat tant per fer possible les obres de teatre, com per la resta d'activitats que s'han dut a terme a l'escola durant tota la setmana, incloent-hi l'Intercanvi de Llibres, activitat que ha agradat molt a tothom i que esperem que es repeteixi més sovint.

Salutacions de l'Equip de Cicle Mitjà i els seus alumnes.

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing