diumenge, 31 de gener de 2010

L'hort en marxa!

Un cop passat el temporal de fred que ens ha acompanyat les primeres setmanes de l'any, des del Projecte Escola Verda impulsem de nou l'hort de l'escola. Enguany, com podeu veure a les fotos, hem estrenat ubicació, al passadís de la cuina, un lloc que manté les condicions òptimes de l'anterior, però que millora la protecció de les verdures i hortalisses de cops de pilota, etc.
Un cop els alumnes més grans de l'escola han preparat el terreny, ja hem començat a plantar les primeres verdures.
Durant les properes setmanes, continuarem la tasca posant en marxa els polipots, que faran de planter i que permetran preparar les llavors per a ser plantades. Cada classe plantarà un producte diferent i el recollirà en arribar el bon temps. L'any passat vam tenir una bona collita!

També posem en marxa el compostador amb productes de rebuig que es generen a l'escola (sobretot dels esmorzars). Cada cicle s'encarregarà de diferents tasques de manteniment del compostador, que ens permetrà obtenir adob per nutrir tant l'hort com la resta de plantes.
Si teniu matèria orgànica i brancam fi i sec el podeu portar a l'escola i deixar-ho a la Nati o avisar als responsables d'Escola Verda (Pepi o Rubèn).