dimecres, 14 de gener del 2009

Nou any, nous projectes, noves il·lusions...


Hem tornat a l'escola amb moltes ganes de seguir treballant i fent coses engrescadores.


Els Reis ens han portat algunes coses que feia temps que esperàvem. A 3r i 4t des d'ara disposem d'un ordinador a la classe amb connexió a internet. L'utilitzarem per buscar informació i veure vídeos, escoltar CD's, música, etc.


També estem molt contents perquè ja han començat a remoure les terres del pati per començar a muntar l'hort. De moment, només hi han barrejat la terra que hi havia amb adobs. Més endavant ens posaran una tanca per a protegir la collita. Plantarem enciams, espinacs i altres verdures. De moment, a Cicle Mitjà, com a treball previ, coneixem una mica el món de les llavors tot fent la germinació de les llenties amb pots de iogurt i cotó fluix. A la classe ja hem fet l'experiència i esperem que comencin a créixer les fulletes i la tija. Hem posat els pots on hi toca el sol perquè és molt necessari per a que sobrevisquin.


Ja per acabar, aquesta setmana hem "redissenyat" la cartellera de Nadal per tal d'adaptar-la a l'hivern. Hem girat les rodones tot dibuixant-hi símbols d'hivern: núvols amb pluja, tempestes, neu i termòmetres sota zero, i tot amb tons blavosos. Esperem que us agradi.


L'equip de Cicle Mitjà