dimecres, 11 de març del 2009

Els alumnes de la Classe Ginesta de 4t van visitar el Priorat

Els alumnes de la Classe Ginesta de 4t vam fer la sortida d'estudi a la comarca del Priorat. Vam visitar Falset i Gratallops. Per començar vam visitar el Celler Cooperatiu de Falset. Ens van explicar la història del celler i la seva evolució el llarg dels anys. En segon lloc ens van explicar com elaboraven els vins i caves; i per acabar, vam fer un petit joc sobre el procés d’elaboració dels vins. A l’acabar vam visitar el celler. Ens van explicar amb tot detall com funcionava actualment el celler, així com també ens van mostrar detalls de la seva construcció, quin arquitectote el va fer, etc. A nosaltres, els alumnes, tot ens va semblar molt interessant i durant tota la visita vam estar prenent notes i fent preguntes.

Tot seguit vam fer la visita a l’Ajuntament de Falset. Els alumnes van preparar un qüestionari per a preguntar els diferents aspectes que volien conèixer sobre la seva comarca. A l'Ajuntament ens van rebre molt amablement i ens van respondre les preguntes així com d’ altres que van sorgir espontàniament.

Després vam agafar el bus per anar a Gratallops. A l’arribar vam donar un tomb pel poble i vam dinar al CEIP Licorella. Les mestres ens van ensenyar l’escola i van respondre a les preguntes que feien els alumnes sobre com és l’escola rural. També ens van respondre d’altres.

Totes les visites van ser molt enriquidores i vam aprofitar molt tot el dia.


Els nens i les nenes de la Classe Ginesta de 4t





BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing