dimecres, 11 de març del 2009

La Classe de 3r Romaní visita els pobles de vora mar

Com que a Coneixement del Medi treballem la comarca del Baix Camp, aquest trimestre ens ha tocat estudiar els pobles de vora mar. I per veure de prop les coses que aprenem a la classe fem aquesta sortida d'estudi.

El dia que vam anar d'excursió a Vandellòs, l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils ens van explicar un munt de coses. Primer vam anar a la sala de Plens i vam fer unes quantes preguntes sobre el poble.

Tot seguit vam anar a la sala de la televisió local. Per grups ens van ensenyar coses del carnaval de Vandellòs que havien gravat. Després vam anar a l'Hospitalet i ens van ensenyar l'antic hospital que ara és una biblioteca. Allí vam veure dos gegants Jaume I i Blanca d'Anjou. L'antic hospital el va manar construïr la Blanca d'Anjou com a agraïment al poble per haver curat el seu fill, l'Infant Pere. Tot seguit vam anar a la bibloteca i vam llegir una mica. Vam fer unes preguntes i ens van explicar moltes coses del poble. Un senyor ens va regalar un llibre. Quan vam arribar a la platja, vam dinar. Quan vam acabar vam tenir temps per jugar i vam fer un munt de castells. Tot seguit vam anar a Cambrils a veure les barques, vam fer unes quantes preguntes al port i ens van explicar coses sobre peixos. Uns pescadors molt amables ens van donar petxines, estrelles de mar i cargols de mar. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!!

Els nens i les nenes de la Classe Romaní de 3r



BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.