diumenge, 21 de juny de 2009

Festa de Final de Curs

Vam tenir la sort que el temps va respectar fins l'últim minut les nostres actuacions, tot i que va deslluir el berenar i els jocs posteriors. Tot i així, celebrem l'èxit de la Festa de Final de Curs titulada "Pinzellades". La classe Romaní de 3r va inspirar-se en el Puntillisme de Seurat i la classe Ginesta de 4t en l'Impressionisme de Van Gogh.

Les actuacions van transcórrer amb gran èxit i els aplaudiments de tothom. Els balls van sortir molt bé i les disfresses van lluir molt. La resta de classes també van fer un gran espectacle i vam gaudir molt del ball i de les músiques.

Tant la Teresa P., com jo mateix, el Rubèn, volem agraïr als pares i mares la seva dedicació a l'hora d'ajudar-nos amb les disfresses i els materials. La vostra col·laboració sempre és indispensable i benvinguda. Agraïm també la tasca dels nens i les nenes de 3r i de 4t i a tots els membres de l'escola pel seu treball i la seva dedicació a la Festa. I no volem deixar-nos d'agraïr a la mestra de música, la Judit, el seu treball d'assessorament, coordinació i lluiment de les actuacions. Ha estat una gran tasca de tots plegats!

I a aquest bloc ja li queden pocs actes als quals donar veu en aquest curs que ja s'acaba. Des de la blogosfera us desitgem un bon estiu, gaudiu de les estones d'oci, treballeu una mica per no oblidar tot el que hem après i sigueu respectuosos amb tot i tothom.

Ens retrobem aquí al setembre amb les energies renovades, noves il·lusions i nous projectes!

Una forta abraçada de la Teresa i del Rubèn.

Bon estiu!!!BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.