divendres, 5 de juny del 2009

La Classe Ginesta de 4t al "Fem Coral"


La Classe Ginesta de 4t i altres escoles del Baix Camp han participat en el concert de cloenda del programa educatiu Fem Coral que s'ha celebrat aquest dimecres al Pavelló Olímpic Municipal.

Les ginestes han fet una cantata dedicada al món casteller titulada Cada castell una flama, cedida per la Coral Ciutat de Reus per a aquesta ocasió.
La música que s'ha interpretat ha estat composada per Jordi Molina, la lletra de la cantata és original de l'escriptora Olga Xirinacs i la direcció musical de la interpretació ha anat a càrrec d'Anton Colom. Els escolars han comptat amb l'acompanyament musical de la Cobla Reus Jove i de la narració del periodista Josep Bages. Després de la cantata, han actuat els Xiquets de Reus.

Fem Coral forma part del conjunt de recursos i activitats educatives que l'Àrea d'Educació i Formació de l'Ajuntament de Reus posa a l'abast dels centres educatius de la ciutat i la comarca per tal de participar i acompanyar la comunitat educativa en la formació i l'educació de les persones des de l'inici de l'escolarització fins a l'edat adulta. En aquest cas, el Fem Coral es va posar en marxa fomentar l'aprenentatge de la música i del cant coral entre l'alumnat de primària com un element integrador i de convivència.

L'equip de Cicle Mitjà